Hlavné jedlá

Zapečená zemiaková kaša s mletým mäsom

300 g mleté bravčové mäso,
300 g mleté hovädzie mäso,
2-3 ks cibule,
2 ks vajcia,
2 lyžice kečup alebo paradajkový pretlak,
8-10 zemiakov,
rastlinný olej,
soľ a korenie

Zemiaky očistíme, nakrájame a dáme variť do posolenej vody.
Nakrájanú cibuľu nadrobno orestujeme na oleji.
Pridáme hov. mäsko,koreniny, posolíme,trocha orestujeme,neskôr pridáme aj bravčové mäso a kečup.
Uvarené zemiaky rozmixujeme,pridáme vajíčka...
..do vymasteného pekáčika alebo misy dáme vrstvu zem. kaše...
...na kašu navrstvíme mleté mäso...
...na vrch dáme zemiakovú kašu.Dáme do predohriatej rúry zapiecť asi na 20 minút pri 180 - 200 stupňoch.
Dobrú chuť! Zdroj/http://www.jrati.ru/

Tiez sa Vam moze pacit