Hlavné jedlá

Zajačik z mletého mäsa

Urobte si radosť zajačikom z mletého mäsa…bude obdivuhodný aj pre návštevy.

Pomelieme alebo nastrúhame cibuľu,pridáme rožky namočené v mlieku,vytlačíme,pridáme mäso,vajíčko,korenie,majoránku a soľ. Dobre premiešame.
Uvaríme natvrdo 4 vajcia a ošúpeme. Zoberieme fóliu dáme na ňu zmes z mletého mäsa. Roztiahneme ako na roládu na to dáme uvarené vajíčka.Zabalíme a vyformujeme telo zajačika. Zo zostávajúcej zmesi mäsa vytvoríme labky, chvost, hlave a uši.
Prikryjeme fóliou a pečieme v rúre po dobu 1,5 hodiny pri teplote 180-200 stupňov. Pred dopečením odokryjeme a ešte asi tak 15 minút zapečieme. Zdobíme s čerstvými bylinkami a zeleninou.
Zdroj/http://ledilana.ru/

Tiez sa Vam moze pacit