Dezerty

Vynikajúca rýchla mňamka

Trochu náročnejšia príprava, ale výsledok poteší.

Suroviny

Cesto:
225 g hl.múky,
175g masla,
75g kryštálu

krém:
400g kondenz.mlieka sladeného
200g masla,
1 polievková lyžica arašidového masla
250 g neslaných arašidov /môžu byť aj mandle/

Poleva:
Čokoláda na varenie
kúštik masla

Cukor zmiešame s maslom,pridáme múku a dáme na vymastený múkou vysypaný plech.Popicháme vidličkou a dáme do predom vyhriatej rúry piecť asi tak na 180 stupňov. Necháme vychladnúť.
krém: 400g kondenz.mlieéka sladkého-zvariť, aby bolo hustejšie, pridať 200g masla, 1 polievková lyžica arašidového masla a nakoniec 250 neslaných arašidov . Natrieť na cesto - pozor, rýchlo to tuhne.
Poleva: Čokoládu dáme do mikrovlnky roztopiť,pridáme do nej, tak za orech masla,pomiešame a nalejeme na koláč. Čokoládu môžeme dať podľa svojej chuti,mliečnu alebo horkú...

Tiez sa Vam moze pacit