Dezerty

Torta Jamaica

Ako vyzerá perfektne,tak chutná skvele…:)

Túto skvelú tortu máme od: autor: smak uczucie

Bielky oddeliť od žĺtok.Vyšľaháme bielky do tuha,pridáme cukor a postupne žĺtka. Jemne primiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakao.
Na plech 24×24 dáme papier na pečenie.
Nalejeme cesto na plech a pečieme v rúre predhriatej na 180 stupňov C, asi 25 minút
Po vybratí z rúry a vychladnutí tortu prekrojíme pozdĺžne na dva pláty.


Smotanu vyšľaháme,pridáme cukor.
Syr mascarpone,pripravenú,vychladnutú želatinu podľa návodu,zmiešame a pridáme vyšľahanú smotanu.


Na plát piškóty poukladáme banány a zalejeme pripravenou citrónovou želatínou,rozotrieme,dáme do chladničky stuhnúť.
Potom dáme vrstvu pripraveného krému šľahačky s mascarpone.
Rovnomerne rozotrieme a dáme druhý plát.Vrch natrieme krémom a posypeme strúhanou čokoládou
Dáme do chladničky.


http://smakiuczucie.blogspot.sk/2015/10/ciasto-jamajka.html Autor: smak uczucie


Tiez sa Vam moze pacit