Rôzne

"Prasiatko vo fľaši"

Dnes, navrhujem, aby ste pripravili obyčajný aspik, ale jeho dizajn a výzdoba je veľmi originálna a neobvyklá…

Nohy a mäso umyjeme. Nohy dáme variť aprivedieme do varu,ak sa nám vytvorí pena,tak ju zoberieme.Varíme na miernom ohni.Neskôr pridáme aj mäso na väčšie kusy nakrájané.Varíme prikryté asi dve hodiny.
Očistenú cibuľu a mrkvu pridáme k mäsu,neskôr pridáme bobkový list,korenie a soľ. Ak je mäso mäkké,vyberieme,vyberieme kosti z nôh a mäso nakrájame na kúsky.
Pripravenú želatínu /podľa návodu na obale/ pridáme do vývaru z mäsa a nôh,tiež pridáme i pretlačený cesnak.Dochutíme podľa chuti.
Do plastovej fľaše nalejeme vývar s mäsom.zatvoríme a dáme do chladničky, tak na 6-8 hodín. Fľaša sa potom rez, dať mrazené želé vo forme prasiatko na tanier a dekoráciu. Pôvodný jedlo je dokonale kombinovať s želatíny sleďa pod kožuch, a želatínové dezerty .
Fľašu vyberieme a rozrežeme,prasiatko dáme na misu a obložíme podľa svojej fantázie.
Zdroj/http://kulinarijaprosto.ru/Ludmila

Tiez sa Vam moze pacit