Recepty

Pomaly pečený marinovaný bôčik so zeleninou

Tento recept je naozaj iný a veľmi chutný. Šťavnatá panenka so šťavnatou zeleninou. Proste úžasné.
Toto jedlo je vhodné pokiaľ držíte nízkosacharidovú diétu.

Suroviny
bôčik 750g
jablkový cider 1 liter na zaliatie
čerstvá zelenina (zeler, cibuľa, mrkva, ružičkový kel …)
Soľ a korenie

Postup
Bôčik najprv nasolíme a okoreníme v plytkej miske.
Zalejeme jablkovým ciderom, zakryjeme a dáme do chladničky marinovať cez noc.
Premiestnite bôčik aj s marinádou do hlineného pekáča. Pridajte zeleninu a
Dať bôčik a marinádu v hlinenej nádobe
Pridajte zeleninu a pomaly dusíme 2 – 3 hodiny.

https://vitaclaychef.com/blogs/recipes/marinated-pork-belly-roast-slow-cooked-in-clay

You Might Also Like