Grilovanie, Hlavné jedlá, Inšpirácie, Recepty

Počasie nepočasie, ide sa grilovať

dav

Dnešné poobedie spočiatku vyzeralo sľubne. Prehánky sa očakávali, ale grilovať sa muselo. Dátum použiteľnosti mletého mäsa sa rýchlo priblížil ku dnešku. 🙂

Pripravil som si mäso na hamburgery, koreňovú zeleninu, cibuľu a cesnak a šup ho grilovať.

Suroviny

Hamburger
Hovadzie mleté mäso 500g
soľ
korenie

worchesterská omáčka
Zeleninová obloha
zeler koreň
mrkva
cibuľa biela
cibuľa červená
pór
zemiaky
ľadový šalát, šalát, …

Omáčka
horčica
majonéza

Postup

Mäso opláchite a zmiešajte podľa chuti so soľou, korením a worchesterskou omáčkou. Dajte do chladničky oddýchnuť si.
Do sklenej zapekacej misy dajte zeleninu, zakryte alobalom a šup na pomalé pečenie na 2 hodinky.

Omáčku pripravíte jednoducho zmiešaním horčice alebo kečupu s majonézou.

Výsledok ešte nie je ale tu je proces prípravy.