Rôzne

Pestrý rôsol

bravčové mäso  300 g

Želatína
    20 g

Cibule
  100 g

Mrkva
  200 g

Bobkové listy
     2 ks

vajcia
     2 ks

Dáme variť mäso, olúpané mrkvy a cibule, zalejeme 1,5 l vody, varíme 1 hodinu. Asi tak pred dovarením pridáme bobkový list, korenie, soľ. 2. Želatinu,pripravíme podľa návodu,pridáme je do vývaru,privedieme k varu,ale nevaríme. 3. Uvarené vajíčka nakrájame na kocky. Mrkvu a mäso nakrájame na kocky. Zmiešame mäso, vajcia a mrkvu. 4. Do pripravených foriem dáme zmes mäsa,vajíčiek a mrkvy a zalejeme vývarom. 5. Dáme do chladu stuhnúť najlepšie na noc.
Zdroj:http://eda.ru/

Tiez sa Vam moze pacit