Dezerty

Odpaľované malinové srdiečka

Srdiečka máme od :

Danulky  Vašíčkovej

 

Potrebujeme:

250 ml vody,

90 g Palmarín

štipka soli,

140 g  hladkej múky,

3 celé vajcia.

 

Pudingový krém:

600 ml mlieka,

2 malinové pudingové prášky,

6 lyžíc kryštál,

2 struky vanilky ,

250 g masla.

Vodu zvariť s tukom a so soľou, do vriaceho pridať múku a za stáleho miešania odpaľovať, až sa cesto nelepí. Potom odstaviť a do zchladnuteho vmiešať vždy po jednom vajcami a dôkladne premiešajte. Vreckom sa zdobiacou špičkou nastriekať na pomastený plech srdiečka.
Piecť v rúre 15 minút na 200 stupňoch a potom 10 minút na 170 stupňov. Rúru vopred neotvárať! Horúce rozkrojiť a plniť krémom. Z tohto množstva som urobila 30 kúskov.
Z mlieka, pudingových práškov a cukrov uvariť hustý puding, nechať vychladnúť a mierne do ešte teplého zašľahať maslo. Ihneď plniť. Hotové nechať v chlade stuhnúť a pred podávaním pocukrovať.

Tiez sa Vam moze pacit