Grilovanie

Neobvyklý recept na grilovanie

SONY DSC

Varenie jedla do sklenených fliaš.

Nie je kulinársky rozmar, je  to spôsob, ako zachovať všetky užitočné vlastnosti produktov…

 

Bravčové mäso-  -1 kg

koreniny na grilovanie,

cibuľa 4 ks

môže byť aj:

slanina údená 200 g

 

 

drevené špajdle

sklenené nádoby

Opláchnite mäso a nakrájame na malé kúsky.
Pridajte,nastrúhanú cibuľu soľ, korenie, korenie a citrónovú šťavu.
Do marinády môžeme pridať i suché biele víno.
Nechajte marinovať 30 minút.Môžeme nechať i dlhšie.


Špajle si namočíme do vody asi tak na polhodinku.
Pripravené mäsko ,začneme napichovať na špajle.

Ak chceme, môžeme pridať aj kolieska cibulea slaninku a striedavo napichovať na špajlu:mäso,cibuľa.slaninka.

/Doporučujem grilovať so slaninkou a cibuľkou..je to famózna chuť…/

Keď máme špízy hotové dáme ich do suchých pohárov,najviac 4 ks do pohára.Zakryjeme alobalom a pichneme špajlou doň
Dôležité! Pohár musí byť suchý vonku.


Takto pripravené dáme do studenej rúry na pečenie a zapneme na 180-200 ° C počas 60-80 minút.
Opatrne otvorte rúru,aby kvôli teplotným rozdielom nepraskol pohár. Je to fakt úžasne grilovanie!
A tá šťava,ktorá nám ostane na spodu pohára je úžasná..:)


Foto/relax.ru


Tiez sa Vam moze pacit