Hlavné jedlá

Kurací rezeň "Zebra"

Všeobecne platí, keď budete variť kura, často sa ukáže, suché a nie je chutné. Ale tento recept je kuracie veľmi šťavnatá, pikantné a chutné.

Kuracie mäso – 500 g,

– syr – 200 g,

-rajčiny – 2 ks,

-kyslá smotana

-cesnak -3-4

klinčeky,

– sójová omáčka – 50 ml

-bylinky,

soľ

Urobíme si marinádu na mäso: Sójovú omáčku zmiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a pretlačeným cesnakom. Mäso dáme marinovať asi 30 -. 40 minút. Kým sa nám mäso marinuje nakrájame si na plátky rajčiny a syr. Smotanu zmiešame s drveným cesnakom.
Kus mäsa ľahko narežeme 2 alebo 3 krát a plátka syra a plátky rajčín dávame do zárezov mäsa.
Natrieme zmesou kyslej smotany s cesnakom .
Pečieme v rúre pri 200 stupňoch asi 30-40 minút Zdroj/ http://nibsi.ru/dom/recept

Tiez sa Vam moze pacit