Predjedlá

Kebab pod kožuchom

– 300g kuracie prsia

– 200 g paradajok „Cherry“

– 200 g  syr

lístkové cesto,

citrón,  , soľ, ml.čierne korenie/marináda/

cesnak, bylinky podľa chuti, olej

vaječný žĺtok

špajle

Mäso marinované v citrón+ soľ + korenie. Syr nakrájame na kocky. Striedavo napichávame na špajdlu mäso, syr, paradajky. Potrite cesnakom a bylinkami podľa chuti. Listkové cesto rozvaľkáme a pokrájame na primerané kúsky. Zabalíme špízy,dobre zatlačíme na koncoch,aby nevytiekla šťava. Potrieme rozšľahaným vajíčkom. Vložíme do rúry a pečieme pri 180-190 stupňoch,kým nie je cesto pekne do zlatista upečené. Zdroj/http://www.liveinternet.ru/

Tiez sa Vam moze pacit