Hlavné jedlá

Karfiolové karbonátky s mäsom

Karfiol – 500 g
varené mäso (akékoľvek) – 100 g
vajce- 1 – 2 ks.
cibuľa – 1 ks.
kurkuma – jedna tretina čajovej lyžičky
strúhanka
soľ, čierne korenie – podľa chuti.

Karfiol rozoberieme na ružičky a dáme variť do mäkka. Cibuľu očistíme,nakrájame a dáme na panvicu osmažiť. Pridáme karfiol s vareným mäsom a rozmixujeme. Do zmesi pridáme vajcia, soľ, korenie, kurkumu, prelisovaný strúčik cesnaku. Zo zmesi tvoríme karbonátky, ktoré obalíme v strúhanke. Vysmažíme ich v rastlinnom oleji po oboch stranách do zlatista. Podávame so zemiakmi a kyslou smotanou. Dobrú chuť! Zdroj/http://www.jrati.ru/

Tiez sa Vam moze pacit