Dezerty, Inšpirácie, Recepty, Rôzne

Jedlé šálky

Myslím si, že týmto receptom potešíte svoje ratolesti. Recept je rýchly a jednoduchý. Proste paráda. Suroviny Vanilkové kornútky/ako na zmrzlinu/ ľubovoľný puding na plnku alebo môže byť aj zmrzlina čokoláda na varenie čokoladové bonbóny crackery/praclíky/ na uško okrúhle sušienky Zámerne som neuviedla množstvo,to záleží od Vás Postup Kornútok odrežeme asi tak ako je na obrázku. Aby nedošlo k jeho porušeniu,

Inšpirácie, Recepty, Rôzne

Myšičky pre detské jazýčky

Jednoduchý recept a príprava bude sranda. Deťúrence ich môžu naháňať po tanieri. 🙂 Suroviny malé zemiaky podľa osôb cherry paradajky pažítka hrozienka redkvičky syr Feta Postup Zemiaky poriadne umyjeme a uvaríme v slanej vode so šupkou. Necháme vychladnúť. Pomocou lyžičky vydlabeme stred. Zemiakovú hmotu rozmixujeme s olivovým olejom a syrom Feta a naplníme ju späť so zemiakov. 2.Naplnené zemiaky uložíme

Dezerty

Topánky zo sušienok – fotopostup pre každého

Tieto topánôčky s vysokým podpätkom  sú vyrobené zo sušienok a karamelových cukríkov Nutter Butters Tootsie. Ideálne pre narodeninové darčeky, rozlúčku so slobodou  a predovšetkým na Deň matiek! Suroviny Maslové sušienky Tootsie Roll Midgees/karamelové cukríky/ 6 ks/ alebo podľa potreby várová čokoláda 200 g jedlé kvetinky alebo iné ozdoby Postup Do mikrovlnej rúry dáme zmäkčiť tak na 10 sekúnd možno aj

Inšpirácie, Recepty, Slané koláče, Zdravie

Jednoduchý a chutný zemiakový koláč na zasýtenie

Zemiaky sú zdravé a diétne jedlo. Dajú sa pripraviť na tisíc spôsobov. Na tomto koláčiku si istotne pochutíte. 🙂 Suroviny Zemiaky 7 ks Cibuľa 1 ks vajce 1 ks múka hl. 2 PL syr 100 g kôpor 20 g rastlinný olej 2 PL oľ a korenie – podľa chuti Plnka: šunka 150-200g pór syr 70 g citrónová šťava 1 PL

Diétne jedlo, Hlavné jedlá, Inšpirácie, Recepty, Zdravie

Baklažánové závitky s hovädzinou

Sezóna baklažánu je vďaka supermarketom veľmi dlhá. Vyskúšajte tento báječný recept. Suroviny Baklažán 4 ks maslo cesnak 1 strúčik mleté hovädzie mäso 0,5 kg soľ a korenie syr 100 -150 g bylinky podľa chuti rastlinný olej Postup Baklažán nakrájame na tenké plátky,posolíme na krátku dobu,aby sme sa zbavili horkosti baklažánu. Pred pečením opláchneme aby sme sa zbavili horkej soli. Povaríme