Grilovanie

Grilované rebrá pečené vo vaku

Jedlo ľahké, nenáročné na čas a tá vôňa a tá chuť… 🙂

Suroviny

Bravčové rebrá 1200 – 1500 g
barbecue omáčka 1 vrecko
olivový olej 2 PL
sójová omáčka 2 PL
med 1 PL
soľ podľa chuti
štipka korenia
tymian 1 KL
cibuľa 2 ks
cesnak 3 strúčiky
zemiaky závisí od veľkosti,tak 3-4 ks

Postup

Barbecue omáčku zmiešame s medom, olivovým olejom, sójovou omáčkou, a tymianom.

Rebierka potrieme pripravenou zmesou,poriadne z každej strany.

Do pripraveného vrecka na pečenie dáme rebierka spolu s cibuľou a cesnakom nakrájaným na štvrťky.
Vrecko pevne uzavrieme , dáme na pekáč a okolo obložíme zemiaky v šupke dobre umyté a pokrájané.Zemiaky posypeme červenou papriou a pokropíme olivovým olejom.


Pečieme v predom vyhriatej rúre pri strednej teplote asi 1 hodinu.

…jáááj,voňajú…už Vám len poprajem dobrú chuť!

Zdroj: http://www.poneteeldelantal.com


Tiez sa Vam moze pacit