Dezerty

Dunajské rezy s jahodami

Svieži dezert vhodný na každú príležitosť…

6 vajec (žĺtka a bielky zvlášť), 120 g cukru, 2 PL kakaa dosypať do 120 g polohrubou múkou. Z daných surovín upečieme piškótu. Po vychladnutí potrieme marmeládou, poukladáme piškóty, pokvapkáme vaječným likérom. Medzi piškóty pokladieme kúsky jahôd (ja som dala mrazené).
2 kyslé smotany, 1 tvaroh, ušľahať s vanilkovýmm cukrom a 80 g práškového cukru. Pridáme asi 2 ČL citrónovej šťavy a vmiešame ušľahanú Ramu Creamfine na šľahanie. To všetko pomaly vmiešame do želatínového ztužovača Dr. Oetker (pripraveného podľa návodu). Nalejeme na piškóty. 200 g mrazených jahôd rozmixovať s 2 PL cukru pridáme 1/4 balíčku rozpusteneho práškového želé a nalejeme na svetlý krém. Grilovacou ihlou vytvoríme kruživými pohybmi dúhovanie. Dôkladne vychladíme (najlepšie do druhého dňa) Dobrú chuť! Zdroj/http://www.zorka.estranky.cz/

Tiez sa Vam moze pacit