Recepty

Domáci kinder pingui rez

Kinder pingui je dokonalý dezert, ktorý milujú všetky deti a dospelí. Pravdepodobne existuje veľa receptov, a ja som presvedčená, že každý z týchto receptov je výnimočný. Pridávam ten, ktorý sa mne osvedčil ako najlepší.

Suroviny

Suroviny na piškótu
6 žĺtkov
6 lyžíc cukru
4 lyžice hladkej múky
1 lyžička prášku do pečenie
2 lyžice kakaa
6 lyžíc teplej vody
6 vaječných bielkov
Suroviny na krém
750 ml smotany na šľahanie
1 želatína
Suroviny na polevu
200 g horkej čokolády
5 lyžíc oleja

Postup

Zmiešajte vaječné biele, kým sa nedostanete silný sneh a keď to urobíte, odložte ho. Zmiešajte žĺtky s cukrom, kým nedosiahnete hladkú zmes. Pridajte vodu, múku, prášok do pečiva a kakao. Potom pridajte bielky, ale miešajte ich ručne, kým nedosiahnete jemnú zmes. Nalejte ju do vymastenej a múkou vysypanej formy na pečenie. Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov Celzia cca 20 minút. Po upečení nechať vychladnúť. Keď ochladne, nakrájajte na polovicu, aby ste získali dva rovnaké sušienky.

Pripravte želatínu podľa pokynov na obale. Zmiešajte vyšľahanú šľahačku a pridajte želatínu.
Čokoládu na varenie dajte na paru a potom pridajte olej. Piškótu po nanesení krému polejeme polevou a necháme v chlade odležať.


Tiez sa Vam moze pacit