Hlavné jedlá

Doma pripravená saláma v hrnčeku

Nebojte sa experimentovať!  Do výrobku možno pridať syr, byliny, olivy, šampiňóny. Saláma sa môže ľahko osmažiť pred použitím. Získate prírodný a chutný výrobok.

500 g kuracie mäso,
400 g mlieko,
1 vajce,
2 lyžice škrob,
6 strúčikov cesnaku,
2 KL soľ,
2 KL cukor,
podľa chuti čierne korenie,
-„-         koriander,
-„-         kardamon,
-„-         muškátový oriešok

Nakrájané mäso dáme do mixéra...
...nalejeme mlieko
...pridáme korenie, soľ, cukor a škrob, ďalej vajcia a pretlačený ​​cesnak a ostatné koreniny. Všetko zmixujeme. Bude takmer homogénna hmota bielej farby.
Hrnčeky vymastíme a do 4/5 hrnčekov naplníme zmes.Prikryjeme mikroténom.
Naplníme veľký hrniec s vodou. Na dno si si môžeme dať handričku . Do mierne teplej vody položíme hrnčeky s mäsovou hmotou. Voda by mala byť asi do 4/5 hrnčekov. Privedieme do varu a varíme ďalších 40 minút.
Keď sa saláma uvarí vyberieme z hrnčekov.
Nebojte sa experimentovať!Do výrobku možno pridať syr, byliny, olivy, šampiňóny. Saláma sa môže ľahko osmažiť pred použitím. Získate prírodný a chutný výrobok. Zdroj/http://resept-shagi.ru/blog/43437587834/Varenaya-kolbasa-v-kruzhke:-retsept-dlya-teh,-kto-tsenit-domashn

Tiez sa Vam moze pacit