Recepty

DIA čokoládová roláda

Túto roládu môžete aj pri sacharidovej diéte.

Suroviny

PIŠKÓTOVÉ CESTO:
6vajec
150g náhradného sladidla SWEET
150g polohrubej múky
kypriaci prášok
KRÉM:
4dl mlieka
1 balíček vanilk. pudingu
20g kakaa
100g masla
60g náhradného sladidla SWEET
150g DIA lekváru
POLEVA:
100g horkej DIA čokolády
50g stuženého pokrmového tuku

Postup

Cesto ušľaháme na sneh, žĺtka vymiešame s náhradným sladidlom. Do múky vmiešame kypriaci prášok a striedavo pridávame do žĺtok sneh s múkou. Vylejeme na papier na pečenie, pečieme na 220°C cca 15 minút.

KRÉM: Mlieko, puding, kakao a sladidlo zmiešame a uvaríme hustú kašu, necháme vychladnúť a primiešame maslo.
Vychladnutý korpus potrieme DIA džemom, krémom (z krému si trošku odložíme na potretie rolády z vrchu) zrolujeme na roládu, potrieme krémom, polejeme čokoládou alebo posypeme kokosom.


Tiez sa Vam moze pacit