Dezerty

Dezert z troch surovín

3 vajcia,

120 g bielej čokolády

120 gramov smotanový syr.

Najprv je nutné oddeliť žĺtky od bielkov.Bielky nechajte vychladnúť v chladničke. Potom,dáme predhriať rúru na 170 ° po dobu 6 minút, a medzitým roztopíme bielu čokoládu, vo vodnom kúpeli. Vo vodnom kúpeli rozohrejeme čokoládu, po jej vychladnutí pridáme smotanový syr a žĺtky. Z bielkov si ušľaháme sneh, ktorý do pripravenej zmesi v miešame. Do formy si pripravíme papier na pečenie potretý olejom a vlejeme cesto.
Formu vložíme na hlboký plech s horúcou vodou. Zapekáme v rúre na 170 ° C 15 min., Ďalej na 160 ° C opäť 15 min. Potom dezert necháme v rúre ďalších 15 min dôjsť.
Zdroj/lacucinaitaliana.it/

Tiez sa Vam moze pacit