Hlavné jedlá

Cuketové noky s kapustou a šunkou

Autorka receptu: Danulka Vašíčková

Noky:
1 vrecúško „Zemiakové cesto Baška“ (400g),
1 cuketa cca 350 g (nahrubo nastrúhať aj so šupkou),
1 vajce,
200 ml vody,

1 vrecúško "Zemiakové cesto Baška" , 1 cuketa cca 350 g (nahrubo nastrúhať aj so šupkou), 1 vajce, 200 ml vody, popr. pridať podľa potreby, aby cesto bolo mierne lepkavé, ale vo vode sa nerozvarilo (hádžem do vody skúšobný nok:-)). Z cesta nakrájať noky, pováľať v hrubej múke, aby sa nezlepili a hádzať do vriacej osolenej vody. Variť asi 10 minút, potom scediť. Potom už len zmiešať s dusenou bielou kapustičkou a posypať osmaženou cibuľkou.

Tiez sa Vam moze pacit