Hlavné jedlá

Bravčové mäsko pod perinkou /fotopostup/

500 g bravčové mäso  /najlepšie bravčová panenka,
3 ks cibule,
200 g majonézy,
200-300 g tvrdý syr,

zeleninu ako oblohu

Mäso nakrájame na rezne asi tak na 1 cm hrubé,mierne naklepeme posolíme,okoreníme. Necháme chvíľu postáť asi tak 5 minút, nech sa korenie vstrebe do mäska.Dobre je keď korenie namelieme tesne pred korenením,je voňavejšie...
..na vymastený plech poukladáme mäsko...
...nakrájame cibuľu na polmesiačky, navrstvíme ju na pripravené mäso...
..na cibuľu pokvapkáme majonézu ...
Predhrejeme rúru na 180 stupňov a pečieme 30 minút. Vyberieme sa mäso z rúry, posypeme syrom, strúhaný na strednom alebo jemnom strúhadle. Znova ich dáme piecť,asi tak 10 alebo 15 minút.
Syr by sa mal roztaviť a mal by byť peknej zlatistej farbe.
...túto dobrotu môžeme posypať pred podávaním bylinkami podľa chuti a ako príloha môžu byť opekané zemiačky. Dobrú chuť/ Zdroj/http://ok.ru/

Tiez sa Vam moze pacit